torsdag 13 maj 2010

Agility i Lund o Höör


Sju diskade lopp utav åtta, inte riktigt vår helg kanske ;)

Nelly var den som inte diskade sig, hon fick 15 fel i hoppklassen, två vägringar o ett rivet hinder. Inte dåligt av min lilla hund då vi aldrig förut kört en bana (: Men vi var redan anmälda så vi kunde lika gärna köra på o träna tävling.

Turbo var inte alls sugen på lördagen, han tyckte allting var äckligt o otäckt, han var väldigt tveksam o gå på balansen t.o.m o det är hans starka sida ! På söndagen däremot var han jätte taggad, tyvärr blev det disk då med, men han var jätte snabb o jag blev så glad för vi har kämpat med farten jätte länge o äntligen fick vi till det :)


Det är ganska roligt egentligen om man tänker efter, för man går upp jätte tidigt på morgonen, fryser i flera timmar ( i stort sett hela dagen ) , blir diskade i sju lopp, men åker hem med ett leende på läpparna o är hur nöjd som helst =D
Nu bär det av till Falkenberg o tävla med Turbo :)


www.nogg.se/turbodeamor

1 kommentar:

  1. Synd att du inte sa att du var i mina krokar, både Lund och Höör är rätt nära Helsingborg. Hade varit skoj att träffa Nelly. Så säg till nästa gång ;)

    Tycker fortfarande att du ska satsa mer på grundträning i agilityn innan du sätter henne på banan nästa gång. Hundarna tenderar bara lära sig en massa som man senare får jobba bort;)

    Hoppas du fick inbjudan till emelies och Evas kurs. Den kommer att bli riktigt rolig och lärorik. kram

    SvaraRadera