söndag 14 december 2008

Idag har jag varit på klickerkurs med Turbo hos Linda, bara för skojs skull. Turbo tkr ju det är så otroligt kul med klicker, så det gick såklart jätte bra :) Kändes som att han oxå behövde åka på kurs för han blir ju lite sur på mej när jag åker på kurs med Nelly hela tiden :)
Turbo har helt plötsligt oxå blivit jätte duktig på uppletandet :D hmm? undra hur länge det varar? en vecka kanske? Han får förbli ett frågetecken :)

Nelly har varit på kurs o vi tränade på lite namnövningar o "kom hit ", gick super :) Vi har varit lite överallt denna veckan o förra veckan märkte jag att hon var lite rädd för bilar, det märks ingenting nu, istället är hon mer rädd när hon hör stora hundar skälla nu ?hmm ;) Går nog över det med ska vi se :P
Hon har lekt med en annan tollare oxå, hon tyckte att tollaren var lite läskig i början men sen så slappnade hon av o dom hade roligt :) Action o Tilda var oxå med o busade.

Hon ska nog träffa morbror Kali nån dag med hoppas hon :)






1 kommentar:

  1. Nämen åh så skoj med en blogg=) Hoppas allt går bra med kaxiga lillfröken=) hehe Va stor hon blivit o vilka öron hahah sötunge=)

    Hoppas allt går fint med bägge hundarna

    SvaraRadera